Sønderskov-Naturdagpleje ligger tæt på skov og strand. Vi bruger skoven omkring Egetofte Naturskole og ”Kryb i Ly”, hvor der både er løv og nåletræer, spændende skovbund og en interessant skovsø.

Flere steder i Sønderskoven er der spændende bakker, træer og krat. Stranden ved Fiskerhytten er vores bedste sted til bl.a. at smide sten i vandet.

Cirka 150 m fra Sønderskov-Naturdagpleje har vi Kælkebakken ved Tandsbjerg, den bruger vi også hele året til meget andet udover at kælke.

I Skovly, tæt på naturlegepladsen Katrinelund, har vi en kolonihave indrettet til børnene med bl.a. køkkenhave, frugtbuske- og træer, bålsted og masser af plads til leg og fordybelse.

Fra bagsiden af haven er der udgang til en mark/eng med kuperet terræn, højt græs, vilde blomster og et rigt dyreliv. Fra den anden side af haven er der under 100 m ind i en anden del at Sønderskoven. Her har vi fundet et skønt sted med klatretræer, vippetræer og vi er godt i gang med at bygge vores helt egen hule.

Vi besøger Sønderborg Bibliotek både til arrangementer målrettet 0-3 årige og hvis vi har brug for ekstra materiale, når vi vil fordybe os i nogle af månedernes emner.

Vores kolonihave.

Videre til OM MIG, SOM PERSON