For mig er det vigtigt, at I som forældre føler jer velkomne og trygge, inden I vælger at aflevere jeres barn i Sønderskov-Naturdagpleje. Derfor har I mulighed for mere end et besøg, inden I beslutter, om Sønderskov-Naturdagpleje er det rigtige for jeres barn.

Vælger I en plads i Sønderskov-Naturdagpleje til jeres barn, har I mulighed for flere besøg f.eks. under barslen, så jeres barn føler sig tryg her inden opstart. Åbningstider aftaler vi ud fra jeres behov.

Der er faste vikarer tilknyttet Sønderskov-Naturdagpleje. Vikarer deltager i arrangementer og kigger jævnligt ind og hilser på, så de bliver kendte ansigter. De kan tilkaldes, hvis jeg mod forventning bliver syg eller skal et smut til tandlæge m.v.

Vi er ude – hver dag – hele året. For at det kan blive en god oplevelse for alle, er det vigtigt, at vi er mætte, tørre og varme. Det er mit ansvar, at vi alle opfylder mtv-princippet.

Børn i bevægelse fryser ikke. Det er dog vigtigt, at tøjet er praktisk både i forhold til vejret og i forhold til barnets bevægelsesfrihed.

 

 

Hvorfor mure sig inde, når man kan more sig ude?

Videre til FERIE